Philips

Philips On-ear / Trådlösa / TAK4206BL/00 (Barn) - Blå

399 kr
I lager    Sponsrad länk

Inga sladdar, inget trassel. Barnvänlig komfortBarn kommer att älska de här trådlösa on-ear-hörlurarna, från resor till skärmtid och läxor! De får 28 timmars speltid med en laddning och en fullständig laddning tar två timmar. En snabb 15-minuters laddning ger 2 timmars extra speltid. Mjuka öronkuddar och en mjuk vaddering på huvudbandet gör att det sitter behagligt på barnens huvud oavsett om de lyssnar på musik eller tittar på YouTube. Det flexibla huvudbandet kan enkelt justeras.

Alltid säkra, alltid roliga. FöräldrakontrollerDe här hörlurarna är särskilt utformade för att skydda unga öron och har 32 mm-element som har begränsats till 85 dB. Föräldrar kan även ställa in maximal volym och gränser för speltid i appen Philips Headphones. Du kan slappna av medan de har roligt.

Läckra, färgglada paneler i öronkåpornaÖronsnäckorna har paneler som tänds för en extra cool stil. Det finns fyra varianter att välja bland: röda lampor, gröna lampor, blå lampor eller en blandning av alla tre! Tryck sedan bara på knappen på öronsnäckan för att gå igenom ljusalternativen.

Färgstarka och iögonfallande
Knappar gör det enkelt för barn att styra musik och samtal utan hjälp. Hörlurarna är redo att paras ihop så fort du slår på Bluetooth. När de har parats ihop minns de den senaste enheten de parades ihop med.
De här trådlösa on-ear-hörlurarna för barn har en smart design som kan vikas ihop i två riktningar. Du kan vika ihop dem så att de blir platta, perfekt för förvaring i en byrålåda. Eller kan du vika ihop dem inåt och skapa ett kompakt paket som passar i jackfickor och väskor.
Med Philips Headphones-appen kan du ställa in volymgränser och du kan även begränsa speltiden per dag eller per vecka. Ett röstmeddelande varnar barnet om tidsgränsen har nåtts, och appen kan automatiskt sänka volymen om den blir för hög.
Med 3,5 mm-ljudporten kan barnen ansluta hörlurarna direkt till sin smartphone eller konsol.

Philips On-ear / Trådlösa / TAK4206BL/00 (Barn) - Blå finns i kategorin Hörlurar. Philips är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Hörlurar