Revlon

Revlon Hair Dryer and Volumiser short hair RVDR5282

599 kr 699 kr
I lager    Sponsrad länk

Säg hejdå till flera olika stylingredskap och ge ditt hår extra volym med Revlon Pro Collection varmluftsborste RVDR5282UKE. Detta praktiska redskap med jonisk teknologi och mindre design kan torka och styla ditt hår i ett steg tack vare dess kraftfulla DC-motor, ett urval av 3 hastighets- och värmeinställningar och blandade borstar som tar bort hårtrassel.

Design
Varmluftsborsten har en unik oval borste med böjda sidor, vilket gör att du kan nå närmare rötterna och lägger till extra volym. Dessutom gör dess mindre storlek att den är perfekt för kort hår.

Kraft
Redskapet har en kraftfull prestanda tack vare 820-watts DC-motorn.

Inställningar
Skapa vilken hårstil du vill med ett urval av 3 hastighets- och värmeinställningar, däribland ingår ett Cool touch-alternativ.

Jonisk teknologi
Minska friss och få perfekt konditionerade och silkeslena frisyrer tack vare den joniska teknologin.

Keramikbeläggning
Varmluftsborsten har en keramikbeläggning som ser till att värmen födelas jämnt medan den skyddar ditt hår från skador.

Blandade borstar
Varmluftsborsten har en kombination av nylonstiftsborstar med bolltoppar och svinborst som hjälper dig att få extra volym och en slät finish.

Vridbar sladd
Med en praktisk 3m lång vridbar sladd får du tillräckligt med flexibilitet under stylingprocessen då den inte är i vägen.

Resvänlig
Stylingredskapet är perfekt att ta med på resor tack vare dess dubbla EU/UK-kontakter som är enkla att växla mellan.


- Dubbla EU/UK-kontakter

Revlon Hair Dryer and Volumiser short hair RVDR5282 finns i kategorin Hårvård. Revlon är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Hårvård