Samsung

Samsung Galaxy Tab A9 Wifi 64GB - Graphite

2 365 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Samsung Galaxy Tab A9
Up your Entertainment Game
Samsung Galaxy Tab A9 är riktigt lätt med sina ca 330 gram. Den här kompakta surfplattan kan vara med överallt och bjuda dig eller familjen på underhållning. Batteriet är uthålligt och kan snabbladdas¹, så slipper du avbryta mitt i filmen eller dagens projekt.

• Lätt och smidig – endast ca 330 gram och 8 mm tunn
• Snabbare och starkare än föregående modell
• Generös 8.7, upp till 60Hz-skärm med tunn ram och uppgraderad ljusstyrka³ – ger en livfull upplevelse även utomhus²
• Uthålligt batteri, har stöd för snabbladdning¹
• Samsung Kids ger tryggt och roligt lärande
• Slimmad, stilren design i sobra färger
• 4G-variant finns
• 64GB, 128GB minne, kan expandera 1 TB med micro SD-kort⁴
• Skyddas med Samsung Knox

UPPLEVBär superlätt
Alla kan bära och hantera lätta Samsung Galaxy Tab A9 eftersom den bara är 8 mm tunn och ca 330 gram lätt. På den generösa 8.7” WXGA+-skärmen blir filmer och spel uppslukande upplevelser, liksom videomöten och föreläsningar blir mer levande. Var du än befinner dig!

Gå ut!
Samsung Galaxy Tab A9 är uppgraderad med en mer ljusstark skärm¹ så att du kan använda den även utomhus². Släng dig i hängmattan eller på filten och njut av allt du vill se och göra.

Se och upplev länge
Batteriet på 5,100 mAh räcker för mängder avunderhållning, timme ut och timme in³. Det kan självklart snabbladdas för mer kraft på några minuter⁴.

Mer kraft. Högre hastigheter.
Ny och starkare processor¹ ger mer styrka och snabbhet. Du märker det på att streamingen och nedladdningen går snabbt med mindrelagg och att de inbyggda apparna körs effektivt och sömlöst.

SKAPA OCH JOBBATrådlöst är gränslöst
Väljer du modellen med simkort är du fri att använda din surfplatta var som helst. Där Wi-Fi inte finns tar 4G-nätet över.⁵ Så smidigt och bekvämt när du är på språng och ska surfa eller kolla film.

Fota skarpt
Bra 2MP-skärmkameran ger fin kvalitet för videosamtal. Du tar även bra selfies. 8 MPkameran på baksidan tar skarpa bilder och videor med livfull färgåtergivning.

Spara mer. Radera mindre.
Favoriterna vill man uppleva igen och igen – både bilder och filmer. Samsung Galaxy Tab A9 har 64 GB/128 GB intern lagringsutrymme⁶. Behöver du mer, utökar du enkelt med 1 TB microSDkort⁷. Du kan självklart också spara dina filer på Samsung Cloud och dina bilder på OneDrive.

Kreativa möten
Med Screen Recorder kan du enkelt spela in dina lektioner och föreläsningar. Du som är lärare eller håller i mötet kan synas och höras samtidigt som du antecknar och stryker under i presentationen.

DESIGNDesign för både hand och öga
Den stilrena formen med mjuka konturer gör Samsung Galaxy Tab A9 till ett måste. Du väljer på färgerna Graphite, Silver och Navy.

SÄKERHETSäkerhet med Knox
Med säkerhetssystemet Samsung Knox kan du känna dig trygg: det uppdaterar sig kontinuerligt för att du alltid ska ha de senaste uppdateringarna för att skydda dina filer, dokument och e-post.

Lås upp med ansiktet
Samsung Galaxy Tab A9 har ansiktsigenkänning så att du kan välja en upplåsning som är både bekväm och säker.

I LÅDAN
I boxen hittar du:
Samsung Galaxy Tab A9, Datakabel, USB-C, nål för simkort och guide för att starta enkelt och snabbt.

1. Jämfört med föregående modeller.
2. Galaxy Tab A9-serien är inte vattentålig. Undvik att exponera enheten för fukt och regn.
3. Batteritiden kan variera beroende på användning.
4. Snabbladdare på 15W ingår inte men finns att köpa hos auktoriserade återförsäljare och på samsung.com.
5. Samsung Galaxy Tab A9 finns i två modeller: Wi-Fi /Wi-Fi + anslutningsmöjlighet til 4G-nätet. Galaxy Tab A9+ har modeller för Wi-Fi/Wi-Fi + anslutningsmöjlighet til 5G-nätet.
6. Det faktiska tillgängliga minnet varierar beroende på mobiloperatör och kan ändras efter programuppdateringar.
7. Minneskort säljs separat

Samsung Galaxy Tab A9 Wifi 64GB - Graphite finns i kategorin Surfplatta. Samsung är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Surfplatta