Samsung

Samsung Galaxy Tab A9+ Wifi 64GB - Graphite

3 290 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Samsung Galaxy Tab A9+
Up your Entertainment Game
Samsung Galaxy Tab A9+ är platsen där det händer. Den är 6.9 mm tunn och ett halvt kilo lätt, alltså enkel att bära, samtidigt som den stora 11” WUXGA-skärmen brer ut sig generöst med supertunn ram. Filmer och spel blir mäktiga upplevelser, liksom videomöten och föreläsningar blir mer levande, var du än befinner dig! Batteriet är uthålligt och kan snabbladdas¹, så slipper du avbryta mitt i filmen eller dagens projekt.

• Lätt, smidig och stilren design – endast ca 491 gram och 6.9mm tunn
• Snabbare och starkare med ny Qualcomm-processor SM6375³
• Stor 11, upp till 90Hz-skärm med tunn ram och uppgraderad ljusstyrka³ – ger en livfull upplevelse även utomhus²
• Uthålligt batteri, har stöd för snabbladdning för sträcktittande¹
• Samsung Kids ger tryggt och roligt lärande
• Slimmad, stilren design i sobra färger
• 5G-variant finns⁵
• 64GB, 128GB minne, kan expandera 1 TB med micro SD-kort⁴
• Skyddas med Samsung Knox

UPPLEVSå lätt, med storslagen skärm
Den är 6.9 mm tunn och ett halvt kilo lätt, alltså enkel att bära, samtidigt som den stora 11” WUXGA-skärmen brer ut sig generöst med supertunn ram. Filmer och spel blir mäktiga upplevelser, liksom videomöten och föreläsningar blir mer levande. Var du än befinner dig!

Mer kraft. Högre hastigheter.
Ny och starkare processor¹ ger mer styrka och snabbhet. Du märker det på att streamingen och nedladdningen går snabbt med mindre lagg och att de inbyggda apparna körs effektivt och sömlöst.

Se och upplev länge
Batteriet på 7,040 mAh räcker för mängder av underhållning, timme ut och timme in². Det kan självklart snabbladdas för mer kraft på några minuter³.

Filmvisning i parken
Nytt för denna generation är skärmens förbättrade ljusstyrka på max 570 nits¹. Nu kan du ta med den generösa surfplattan ut⁴ och kolla matcher, sträckkolla serier eller köra spel med barnen på ljus och skarp skärm.

Allt flyter
Skärmens snabba uppdateringsfrekvens på upp till 90Hz gör att streama serier och att scrolla igenom dina plattformar går snabbt och känns mjukt och följsamt.

Mäktigt ljud
Du kommer att sjunka in dina poddar, spellistor och toppserier tack vare riktigt bra surroundljud från de fyra högtalarna med Dolby Atmos.

SKAPA OCH JOBBAMultitaska i flera fönster
Även du som älskar underhållning måste jobba och plugga mellan varven. Med Multi-ActiveWindow delar du upp skärmen i tre fönster och kan jobba mer effektivt. Svara på mejl, scrolla flödet och se nyheterna samtidigt. Till exempel.

Trådlöst är gränslöst
Väljer du någon av modellerna med simkort är du fri att använda din surfplatta var som helst⁵. Där Wi-Fi inte finns tar 4G eller 5G-nätet⁶ över. Så smidigt och bekvämt.

Spara mer. Radera mindre.
Bilder och videor du vill kolla på igen och igen, ska du självklart spara. Samsung Galaxy Tab A9+ har 64GB eller 128GB internt lagringsutrymme. Behöver du mer, utökar du enkelt med 1 TB microSD-kort⁷. Du kan självklart också spara dina filer på Samsung Cloud och dina bilder på OneDrive.

Kreativa möten
Med Screen Recorder kan du enkelt spela in dina lektioner och föreläsningar. Du som är lärare eller håller i mötet kan synas och höras samtidigt som du antecknar och stryker under i presentationen.

Samsung Kids
Full av roliga aktiviteter som uppmuntrar barn att lära, erbjuder Samsung Kids en säker miljö där ditt barn kan utforska och få kontakt med världen. Med den förbättrade föräldrakontrollen kan du ställa in gränser för speltid, ge selektiv åtkomst till appar och hålla koll på barnens aktiviteter.

DESIGNDesign för både hand och öga
Den stilrena formen med mjuka konturer gör Samsung Galaxy Tab A9+ Serien till ett måste för dig som vill ha underhållning nära till hands. Du väljer på färgerna Graphite, Silver och Navy.

SÄKERHETSäkerhet med Knox
Med säkerhetssystemet Samsung Knox kan du känna dig trygg: det uppdaterar sig kontinuerligt för att du alltid ska ha de senaste uppdateringarna för att skydda dina filer, dokument och e-post.Lås upp med ansiktet Samsung Galaxy Tab A9+ har ansiktsigenkänning så att du kan välja en upplåsning som är både bekväm och säker.

I LÅDANI boxen hittar du:
Samsung Galaxy Tab A9+, Datakabel, USB-C, nål för simkort och guide för att starta enkelt och snabbt.

1. Jämfört med föregående modeller.
2. Batteritiden kan variera beroende på användning.
3. Snabbladdare på 15W ingår inte men finns att köpa hos auktoriserade återförsäljare och på samsung.com.
4. Galaxy Tab A9-serien är inte vattentålig. Undvik att exponera enheten för fukt och regn.
5. Samsung Galaxy Tab A9 finns i två modeller: Wi-Fi /Wi-Fi + anslutningsmöjlighet til 4G-nätet. Ga

Samsung Galaxy Tab A9+ Wifi 64GB - Graphite finns i kategorin Surfplatta. Samsung är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Surfplatta