Samsung

Samsung Galaxy Z Fold3 5G / 512GB - Phantom Green

21 990 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Samsung Galaxy Z Fold3
Gör dig redo att öppna en ny värld
Här är allt du kan önska dig av en tålig premiummobil med 5G-hastigheter. Dessutom kommer den med unika, vikbara möjligheter, där den stora inre skärmen öppnar för helt nya jobb-, spel- och tittarupplevelser.

Sätt stilen
Lika iögonfallande som tidlösa färger: Galaxy Z Fold3 5G glänser i tre olika nyanser, som omedelbart känns som nya klassiker.

Så smidig. Så storslagen.
Det är en mobil – och en surfplatta. Den tunnaste och smidigaste Galaxy Fold någonsin karakteriseras av sina dubbla möjligheter. På utsidan finns 6,2-skärmen för smidig enhandsanvändning, och när du öppnar upp till den stora inre skärmen möts du av en imponerande yta – som är redo för allt du vill uppleva och göra.

Öppna för nya tittarupplevelser
När du öppnar till den 191,9 mm stora, ljusstarka Inflinity Flex-skärmen så finns inget där som stör din tittarupplevelse – till och med frontkameran försvinner. AMOLED Inflinity Flex-skärmen mäter hela 22.5:18, för upplevelser större än någonsin.

Gör två saker samtidigt. Eller tre.
Din odelade uppmärksamhet – eller flera saker samtidigt. Den stora skärmen kan delas av tre olika appar, och sedan kan kan du öppna ytterligare fem i pop up-fönster. Genom att spara utvalda app-grupper i Edge-panelen, kan du öppna dem simultant och sätta igång med din multitasking omedelbart. Jobb, videor, anteckningar och chattfönster – Galaxy Z Fold3 5G är mobilen som ger dig datorlik produktivitet i fickformat.

* Bild är simulerat för illustrativt syfte. Faktiskt gränssnitt kan särskilja
* Yttre design kan variera beroende på land.

Dags för fler genidrag
Här är den allra första S Pen för en vikbar mobil. Och den kommer med verklig precision – betydligt skarpare än fingertoppskänsla. När du har mobilen stående i Flex Mode kan du dessutom jobba både hands-free och ännu smartare: Skärmen delas i två och du kan se en presentation eller ha ett videosamtal på den övre delen, samtidigt som du för anteckningar eller skissar ut idéer på den undre.

Öppna ett starkt bevis på skickligt hantverk
Oroa dig inte. Den tål vatten.
Världens första vattentåliga vikbara mobil är här. Tack vare IPx8-klassningen kan du öppna och stänga den precis som vanligt, även om det regnar.

Samsungs starkaste aluminium någonsin
Maxad styrka – med lätthet. Du får leta efter en mer fulländad mobil. Baksidan är gjord i superstarkt och lättviktigt Armor-aluminium, som är 10% mer hållbart och skyddar de inre delarna av gångjärnen än föregångaren. Lite som en skyddsdräkt, helt enkelt.

Skapad för att överträffa förväntningar
Den har vår mest tåliga Galaxy Z-glas hittills. Galaxy Z Fold3 5G:s yttre skärm och baksidesglas är där för att hålla. Med Corning® Gorilla® Glass Victus™ kan den klara ett fall på upp till 2 meter – och glaset är 4 gånger så reptåligt än konkurrerande aluminiumsilikat.

* Yttre design kan variera beroende på land.

Upplev verklig flexibilitet
Den inre huvudskärmen är gjord av Samsungs ultratunna glas – det otvivelaktigt största steget i vår vikbara skärmteknologi. Och tack vare ett ytskikt och en skyddande plastfilm är skärmen hela 80% tåligare än föregångarens.

* Yttre design kan variera beroende på land.

Redo att delas i ett klick
Ta ditt innehåll till nästa nivå
Det finns ingen annan Samsung Galaxy-mobil som fotar och filmar som Galaxy Z Fold3 5G. Med fem skarpa kameror, placerade på tre olika ställen, är du redo att fånga varje ögonblick oavsett vinkel. Dessutom kan du göra det med flexibel hands-free-frihet tack vare Flex Mode.

Granska och förhandsgranska – samtidigt
Kolla på bilden du just tog – utan att förflytta dig till bildgalleriet. Vik upp mobilen i Flex Mode eller slå på Capture View i kameran för att ändra layouten.

Större skärm. Större spel. Fler vinster.
Missa inte en millisekund
De två ultrasnabba 120Hz-skärmarna tar din gaming-upplevelse till en helt ny nivå. Varje rörelse levereras knivskarpt och responsivt, även när spelet är som mest actionfyllt – så att du får ett stort övertag, vilken skärm du än väljer. Och 5nm-processorn ger dig snabbheten som krävs, när du än önskar.

* Gaming i helskärm på huvudskärmen kan kräva att Labs ställs in på din Samsung Galaxy-enhet. Vissa applikationer kanske inte stöds av Labs.

Vad finns i lådan:
• Samsung Galaxy Z Fold3 5G
• Datakabel (C till C)
• Simkortsnål

* Galaxy Z Fold3 5G innehåller ingen reseadapter.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G / 512GB - Phantom Green finns i kategorin Samsung. Samsung är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Samsung