Sennheiser

Sennheiser AMBEO Subwoofer

8 790 kr
I lager    Sponsrad länk

Sennheiser AMBEO Subwoofer


• AMBEO virtualiseringsteknik: Den allra senaste tekniken ger en extremt djup bas för ett naturligt och realistiskt ljud för den kompletta hemmabioupplevelsen.
• Djup omslutande bas: En sluten inkapsling, enkel högklassig 8-tums bashögtalare med lång räckvidd och 350 W klass D-förstärkare skapar en dundrande precisionsbas (~27 Hz) som kompletterar 3D-ljudupplevelsen.
• Multi-Sub Array-teknik: Anslut upp till 4 subwoofers trådlöst för en ren estetik och kalibrera dem individuellt för ett optimalt ljud
• Automatiserad självkalibrering: Inbyggda mikrofoner fångar in rummets akustiska egenskaper med extrem precision för att skapa en 3D-ljudupplevelse.

• Smart Control-appen: Kontrollera din subwoofer via den intuitiva appen som har en mängd inställningar för ljud- och equalizer. Ansluter via WiFi för en snabb, tillförlitlig anslutning
• Avancerad trådlös anslutbarhet: Lågenergiljud via Bluetooth använder en LC3-codec för hifi-ljud med låg fördröjning som ger ett klart ljud utan analoga statiska ljudstörningar.
• Digital bearbetning: Detta låter basen kompensera för negativa egenskaper hos rummet för att skapa den optimala ljudupplevelsen.
• Enkel kabelhantering: Flera kabelhanteringsplatser med låg profil ger en enkel positionering och placering.
Kabelanslutning: En enskild kabelingång för subwoofer (1x mono RCA) ger en flexibel anslutbarhet när en trådlös anslutning inte är möjligt. För AMBEO Soundbar Max är endast anslutning via kabel möjligt.

Tillgängligheten för specifika AMBEO Sub-funktioner beror på vilken AMBEO Soundbar som används

AMBEO Sub
Bass reinvented.
Det är filmkväll. Hjältarna jagar skurkarna och deras springande steg känns i hela din kropp. Varje varv av helikopterns blad ovanför dig känns som ett dundrande på din bröstkorg samtidigt som händelserna får varje hår på dina armar att stå rakt upp. Välkommen till återuppfunnen bas.

Sitt inte bara och lyssna, upplev ljudet.Basen drivs av AMBEO, ett genombrott inom 3D-ljud som utvecklats i samband med den tyska forskningsorganisationen Fraunhofer IIS Institute. Den extremt djupa basen drivs av AMBEO virtualiseringsteknik som ger det mest naturliga och omslutande ljud du någonsin har upplevt. Samtidigt som en 8-tums högkvalitativ bas tillsammans med en 350 W klass D-förstärkare garanterar en ojämförligt dundrande bas ner till 27 Hz.

Djupast möjliga basprestanda som matchar alla rumsstorlekar.Den allra senaste Multi-Sub Array-tekniken gör att du kan ansluta upp till fyra subwoofers för att väga upp basprestandan och kalibrera dem individuellt för optimalt ljud. Trådlös anslutning ser till att du håller rummet snyggt och prydligt utan behov av några kablar.

Vi fulländar din ljudupplevelse.Den avancerade självkalibreringen hos AMBEO Sub och dess inbyggda distansmikrofoner låter enheten läsa av rummet och lära sig dess akustik med extrem precision, vilket gör att basen anpassar sig felfritt till alla omgivningar och skapar en unik omslutande ljudupplevelse som sätter dig mitt i händelsernas centrum.

En smidig upplevelse, från början till slut.Den intuitiva Smart Control-appen och det webbaserade gränssnittet säkerställer en smidig och bekväm användarupplevelse, inklusive flera ljud- och EQ-inställningar, förutom alla de andra toppmoderna funktionerna som skapats för att få ut det mesta av din AMBEO Sub, som använder Bluetooth lågenergi för att garantera lägsta möjliga fördröjning.

En omfattande introduktionsprocess och enkel installation gör att du kan njuta av din enhet utan några komplicerade uppstartsmoment för att integrera din AMBEO Sub i din befintliga multimedia-miljö.

Tillgängligheten för specifika AMBEO Sub-funktioner beror på vilken AMBEO Soundbar som används

Sennheiser AMBEO Subwoofer finns i kategorin Hemmabio. Sennheiser är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Hemmabio