SKG

SKG Massageapparat för nacke och axlar H7-E

1 490 kr 1 990 kr
I lager    Sponsrad länk

STÖRRE MASSAGEINTENSITET
Stark motor, den kontinuerliga kraften ger större massageintensitet; nackmassagehuvudet är tillverkat av zinklegerad metall, ytan är förkromad, stabil och korrosionsbeständig, snabbare i värmeledning och längre livslängd. (Skuldermassagehuvudet är icke-metalliskt).

VÅRD DIN HÄLSA
Nack- och axelproblem drabbar människor i alla åldrar. Felaktiga sovställningar eller dåliga arbetsställningar är några av orsakerna till ömhet. Men ihållande ömhet kan lindras med stretching, träning eller massage. Denna nack- och axelmassager kan ge snabb lindring hemma eller på kontoret.

H7 Shiatsu nack- och ryggmassager har en ergonomisk design som gör att den passar perfekt till nacke, axlar, rygg och ben. Den starka motorn lugnar och stärker ömma muskler. Lämplig för de flesta för att minska värk, lossa stela muskler, minskar stress, samtidigt som du sparar tid och pengar.

NJUT AV AVKOPPLING
Shiatsu-nackmassagern är designad med 4 lägen som efterliknar handmassage och 4 uppvärmningsnivåer, växla fritt mellan dessa lägen och hitta den lämpligaste för att njuta av avkoppling, när du är trött efter långvarig läsning, studier, hushållning, H7-nackmassageapparat kommer att ta dig att hitta vägen

EXKLUSIVT MED RÖTTLJUS INFRAVÄRME
Den 3-5s snabba uppvärmningen kommer att få dig att känna dig varm även om det är vinter, slå på värmefunktionen och välj nivån för att främja blodcirkulationen, effektivare för att lindra nackmuskelvärk, massage med varm kompress ger dig den ultimata avslappningen.

EFFEKTIV SMÄRTLINDRING FÖR NACKE OCH AXLAR
En stark motor med en konstant kraftkälla ger större massagestyrka genom simulering av verkliga människor som trycker, gnuggar, klappar, träningstekniker, de fyra massagelägena (vakna, standard, lugnande, styrka) kommer effektivt att lindra olika muskelbesvär.

SKG Massageapparat för nacke och axlar H7-E finns i kategorin Hälsa & Välbefinnande. SKG är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…