SmartMi

Smartmi Humidifier Rainforest

2 390 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Smartmis luftfuktare Humidifier Rainforest är teknologiskt utvecklad och sticker ut bland mängden genom att vara uppbyggd med den patenterade vattenspraystrukturen. Med hjälp av denna bryts vattenpelare ned för att bilda vattendroppar och i sin tur en vattenridå, där vinden i ridån tar bort fukt. Med den kontinuerliga vattencirkulationen undviks bakterietillväxt. Strukturen ser till att ren och fuktig luft förs ut i hemmet. Dessutom är luftfuktaren utrustad med flerskiktsfilter med Renard effekt. Renard effekten förhindrar tillväxt av bakterier. Med hjälp av filtrena, polymerinloppsluftfiltret och vattenreturfiltret renas vattnet och därmed luften medan dimmfri evaporativ befuktning tar bort luftföroreningar och bakterier.

Humidifier Rainforest är en välutrustad luftfuktare. Den har en befuktningskapacitet på 200mL/h, en extra stor vattentank som rymmer hela 3 liter samt en arbetstid på 15h/per vattentank vid inställningen maximalt läge. Luftfuktaren har tre olika befuktningslägen som man kan välja på. Maximalt läge för snabb och effektiv befuktning i hemmet, auto-läget där luftfuktaren gör jobbet åt dig samt natt-läget som är perfekt för hemmet som vill behålla en luftfuktighet utan att sömnen störs.

Denna luftfuktare är dessutom mycket smidig då man enkelt kan fylla på vattentanken i toppskiktet. På så sätt behöver man inte montera ner och sedan upp luftfuktaren varje gång vattentanken ska fyllas på. Enkelt och smidigt häller du vatten på kupolskärmen som sitter på toppen av luftfuktaren, som är utrustad med ett stänkskydd. På kupolskärmen kan du även läsa av vattennivån som mäts automatiskt tack vare att luftfuktaren är utrustad med en sensor. Skärmen visar luftfuktigheten i realtid, vilken inställning som är vald, WiFi, och mer därtill. Humidifier Rainforests enkelhet belyses även igenom via dess självrengöringsfunktion.

Med möjligheten att styra luftfuktaren via appen Smartmi Link eller via röstassistenterna Apple HomeKit, Google Home eller Alexa ökar dessutom enkelhet och smidigheten som tillkommer med denna luftfuktare, som ser till att hemmet förses med ren luftfuktighet.

Smartmi Humidifier Rainforest finns i kategorin Inomhusklimat. SmartMi är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Inomhusklimat