Sony

Sony Inzone H5 Wireless - Black

1 990 kr
I lager    Sponsrad länk

Toppbetyg från Prisjakt: Sony H5 är ett par riktigt härliga, lätta och luftiga hörlurar för gaming, antingen på PC eller till Playstation.För mer information läs här: Sony Inzone H5


Sony INZONE H5 trådlöst spelheadset - PC / PS5, 360 rumsligt ljud Spatial Sound för spel, 28H batteritid, låg latens, bekväm design, mikrofon med AI - Svart

360 rumsligt ljud Spatial Sound för spel

I spel som avgörs på några sekunder vinner ofta den som reagerar först. INZONE H5 har 360 Spatial Sound for Gaming, som hjälper dig att höra motståndarens fotspår fotsteg, vilket ger dig oöverträffad rumslig medvetenhet.

Hur ljudet kommer in och reflekteras i hörselgången beror på din unika öronform. Med appen 360 Spatial Sound Personaliser kan du få ljudet anpassat till din öronform och modifierat specifikt för INZONE H5-ljudutgången, för en ännu mer exakt upplevelse.

40 mm-drivrutinerna drivenheterna säkerställer att varje spelljud verkligen är äkta. Högfrekventa ljud återges med större följsamhet, medan kanaler på höljet optimerar lågfrekvent ljudåtergivning, för kraftfullare nedgångar som ger en verkligt uppslukande spelupplevelse.INZONE H5-designen sänker sidotrycket samtidigt som den balanserar stabilitet och komfort för att se dig igenom varje session. Pannbandskudden är tillräckligt bred för att fördela vikten jämnt över huvudet, så att den förblir bekväm längre. Samtidigt är de mjuka, tjocka öronkuddarna gjorda av anpassat nylonmaterial som är utformat för förbättrad andningsförmåga.

Med bara 260 g är detta spelheadset också ultralätt - du kanske glömmer att du ens bär dem!

Med två färgalternativ tillgängliga - svart eller vitt - kan du välja det som bäst passar din stil.Med upp till 28 timmars kontinuerlig speltid håller INZONE H5 så länge du behöver. Med 3 timmars speltid från bara 10 minuters laddning kan du vara igång så snart du kommer tillbaka från en paus.

Håller du på att få slut på ström? Ladda headsetet med den medföljande USB-kabeln och häng med.

Trådlöst eller trådbundet, det är ditt val. INZONE H5-headsetet har stöd för 3,5 mm ljudkabel så att du kan ansluta enheten hur du vill.

Den högkvalitativa, dubbelriktade bommikrofonen har utformats för att vila tillräckligt nära munnen så att din röst alltid hörs tydligt. Den dubbelriktade designen är också skickligare på att isolera din röst och filtrera bort omgivande ljud, så att dina lagkamrater kan fånga dina order högt och tydligt även i den mest frenetiska eldstriden.

INZONE H5-mikrofonen förlitar sig inte bara på design för att hjälpa dig att leverera skarp och tydlig kommunikation. Den utnyttjar också maskininlärning byggd från en AI DNN (Deep Neural Network). Vår brusreduceringsalgoritm utvecklades med AI-maskininlärning med mer än 500 miljoner röstprover för att undertrycka omgivande ljud och extrahera din röst tydligt i ett brett spektrum av miljöer.

Upplev kortare svarstider med en trådlös 2,4 GHz-anslutning. INZONE H5 ansluts via en 2,4 GHz trådlös USB-dongel som drivs av en algoritm med låg fördröjning. Njut av trådlös låg latens, med minskad fördröjning mellan ljudet som produceras i spelet och den utgång du hör, vilket ger dig bättre situationsmedvetenhet, så att du kan reagera på och sedan dominera alla situationer.

Sony Inzone H5 Wireless - Black finns i kategorin Gaming headset. Sony är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Gaming headset