Square Enix

Valkyrie Elysium (PS5)

399 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Den senaste titeln i VALKYRIE-serien är äntligen här! Detta action-RPG innehåller seriens signatur Einherjar och combo-system, vilket gör att spelare kan njuta av snabba, tredimensionella strider. Spelets unika konststil skildrar vackert en kollapsande värld när Ragnarok skymtar fram, med serieveteranen Motoi Sakuraba som återvänder för att berika titeln med ett oförglömligt soundtrack.

Berättelse
För länge sedan hände Ragnarök – sluttiden tiden – över rikena.
Allfadern Oden skapade med sin sista kraft en frälsningens sändebud, Valkyria; hennes enda uppgift är att rädda en dömd värld.
Höghastighets Action RPG
Sväva enkelt genom slagfältet och utför höghastighetshandlingar med det nya Soul Chain-systemet. Använd ett brett utbud av förmågor och färdigheter som valkyrian har till förfogande för att släppa lös förödande kombinationer.
Einherjar
Kalla Einherjar – starka krigarandar utvalda av valkyrian – för att hjälpa dig i strid!
Att kalla Einherjar genomsyrar valkyrian med elementära bonusar, vilket ger spelarna en taktisk fördel i strid.
Combo & Divine Arts System
Arts Gauge fylls när spelare utför en kontinuerlig ström av attacker och upprätthåller kombinationer. Consuming the Arts Gauge gör det möjligt för valkyrian att utföra kraftfulla, speciella tekniker som kallas Divine Arts.
Uppgraderings- och anpassningsfunktioner
Uppgradera dina vapen, färdigheter och Einherjar/Divine Arts-kombinationer för att anpassa din spelstil.

Valkyrie Elysium (PS5) finns i kategorin PlayStation 5. Square Enix är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: PlayStation 5