Stonemaier Games

Expeditions - Ironclad Edition

1 099 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

En enorm meteorit kraschade i närheten av Tunguskafloden och väckte uråldrig ondska till liv! Uppföljaren till Scythe tar spelarna på ett nytt äventyr i Sibirien.

Dr Tarkovsky leder en expedition in i taigan för att studera meteoriten och dess effekt på området. Krigshjältar längtar efter spännande äventyr och finansierar egna resor till Sibirien i hopp om att hitta artefakter, övervinna hinder och uppnå ära.

Expeditions är ett kortbaserat spel om utforskning och maskinbyggande. Använd kort för att skaffa dig kraft, list och unika arbetarförmågor. Förflytta din mek till mystiska platser och samla kort som finns på brickorna. Använd arbetare, föremål, meteoriter och uppdrag för att uppgradera din mek, och använd sedan din kraft och list för att bekämpa ondska.

Spelet innehåller fem massiva mek-miniatyrer och mek-mattor, tjugo platsbrickor, över hundra unikt illustrerade kort, femtio arbetarfigurer, en påse med 36 silkscreentryckta ondskebrickor, ett robust Automa solo-läge och mycket mer.

Ironclad Edition av Expeditions innehåller fem stora metallmekar (istället för plastminiatyrer) och silikonfästen (istället för plast). Lådan är också individuellt numrerad och har foilbokstäver. Alla andra delar och spelelement är identiska med standardversionen av Expeditions.

1-5 Spelare
60-90 Minuter
14+ År

Expeditions - Ironclad Edition finns i kategorin Brädspel. Stonemaier Games är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Brädspel