TCL

TCL Sweeva SW6500B

4 690 kr
I lager    Sponsrad länk

TCL Sweeva SW6500B
• LDS-navigering
• 2700Pa sugkraft
• UV-C-sterilisering
• Multi Map-minne
• HEPA-filter
• Wi-Fi
• Självtömmande dammbehållare


LDS-lasernavigeringssystem
Det avancerade LDS-lasernavigeringssystemet erbjuder en realtidskartläggning med högre noggrannhet, hög skanningsfrekvens och längre skanningsområde för att hantera komplicerade omgivningar. Den skannar rummet med en hastighet på 6 × 360°/sek för att få avståndsinformation. När lasern projiceras på ett hinder bildar den en ljuspunkt. Samtidigt kommer bildsensorn att beräkna laseravståndssensorens mittavstånd enligt antalet pixlar på ljuspunkten.
Otroligt kraftfullt sug
Sweeva robotdammsugaren 6500 har en otrolig sugkraft på 2700Pa med ett 4-stegs rengöringssystem. Den effektiva sidoborsten, tillsammans med den avancerade rullborsten i mitten, tar effektivt bort smuts, damm och hårstrån från olika typer av ytor som mattor och hårda golv med effektivt luftflödessystem.Multimaps i minnet
Multimaps kan skapas och lagras i TCL Home-Appen, en perfekt lösning för flervåningshus. Du kan döpa varje karta med ett namn via appen, på så sätt behöver du bara klicka på kartan för att städa den specifika zonen nästa gång.
Smart styrning via appen
Tack vare TCL Home-appen kan du ha fullständig fjärrstyrning över din Sweeva robotdammsugare. Kontrollera ditt hems rengöringslogg även när du är borta, och fjärrstyr enheten via din smartphone. Du kan röststyra enheten via Amazon Alexa eller Google Assistant.

Multisensor för rörelse utan bekymmer
Inga trappor eller tjocka mattor kommer att stoppa Sweeva eftersom den klarar att korsa hinder upp till 20mm höjd. Den kommer inte heller falla ner från trappor eller krocka med väggar tack vare fall- och antikollisionssensorerna.

UV-C-sterilisering: Mer än bara rengöring
Med UV-C-ljuset på maskinens undersida kommer Sweeva 6000 inte bara rengöra utan också sterilisera golvet. Skyddar din familj mot skadliga bakterier.

* UV-C-ljuset kommer att släckas om Sweeva upptäcker att de har eliminerats från golvet. Du kan också släcka UV-C-ljuset med appen.

Lång drifttid med självladdning
Sweeva 6500 kan arbeta under 180 min, lämplig för ytor upp till 250 m2.* När batteriet är lägre än 15% kommer Sweeva att leta efter sin laddningsbas och sedan automatiskt att fortsätta med städningen efter laddning.

* Testad på hårt golv, i standardläge, av TCL IOT Lab.Självtömmande dammbehållare
Sweeva 6500 kommer automatiskt att gå tillbaka till soptunnan när den upptäcker att dammbehållaren är full och den extra stora självtömmande sopptunnan på 4L kan samla upp skräpet från dammbehållaren upp till 8 gånger. På så vis slipper du tömma dammbehållaren efter varje användning.

TCL Sweeva SW6500B finns i kategorin Dammsugare & Rengöring. TCL är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…