Lautapelit

Terraforming Mars: Turmoil (Sv)

229 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Turmoil, den femte expansionen till Terraforming Mars, tar spelare tillbaka till Mars och kampen för kontroll och framsteg i det mänskliga samhället på en stor och farlig planet.

Expansionen inkluderar nya företag, nya projekt och en ny typ av kort - Global Events, från dammstormar till upplopp till ökande efterfrågan på legeringar - som ger dig något att planera i 3 generationer i förväg.

Kärnan i detta är Terraformingskommitténs politiska arena. En ny åtgärd gör det möjligt för spelare att lägga till delegater till olika parter, den första delegaten varje generation är gratis och ytterligare som kostar 5 MC. Neutrala delegater läggs till av de globala händelserna, som representerar samhällets önskemål och trender. När en spelare (även den neutrala spelaren) har fler delegater i ett parti än någon annan spelare, tar den spelaren över partiledarsätet för det partiet, och när ett parti har fler delegater än något annat parti, blir det dominerande. Det dominerande partiet kommer att bli styrande under nästa generation, införa sin engångsbonus, sin pågående politik och bevilja ordförandeskap för sin partiledare och tilldela spelaren 1 terraformbetyg.

Terraforming Mars: Turmoil (Sv) finns i kategorin Brädspel. Lautapelit är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Brädspel