Kosmos

The Crew: Mission Deep Sea (Eng)

249 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

I denna efterlängtade uppföljning av det ursprungliga kooperativa kortspelet-vinnare av Kennerspiel des Jahres 2020-arbetar spelarna tillsammans för att leta efter den förlorade kontinenten Mu. Detta nya äventyr tar din besättning djupt ner i avgrunden på jakt efter det sagnomspunna sjunkna landet. Hur långt du kommer beror helt och hållet på hur bra ni arbetar tillsammans som ett team. Kort för kort, trick för trick, din sökgrupp kommer att upptäcka utmaningarna som väntar och skapa en väg till Mu. Den här nya versionen av The Crew har samma innovativa kooperativa knepmekaniker som det mycket lovordade originalspelet-men med några spännande nya överraskningar!

Även om kommunikationen mellan dina besättningsmedlemmar är starkt begränsad av ditt nedsänkta tillstånd, är det också avgörande för din framgång; att hitta det dolda landet i de grumliga djupen beror inte bara på vinnande knep utan också på att noggrant förhandla om i vilken ordning de vinns. Om det inte går som planerat kan du bara rädda operationen. Men det kommer att ta nära felfritt utförande och kanske lite tur för att äntligen nå Mu.

Skydda dina kort
56 x 87- 45 Kort
1st Pack av Rekommenderade Sleeves

44 x 68mm - 96 Kort
2st Pack av Rekommenderade Sleeves för att sleeva alla inkluderade kort.

The Crew: Mission Deep Sea (Eng) finns i kategorin Brädspel. Kosmos är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Brädspel