TP-Link

TP-Link RE305 - Repeater / AC1200 / 1x LAN

489 kr
I lager    Sponsrad länk

TP-Link RE305 AC1200 WiFi-räckviddsförlängare
AC1200 Höghastighets Dual Band WiFi-räckviddsförlängare för TP-LINK

Förbättra WiFi-täckningen i hela ditt hem med denna RE305 Dual Band WiFi-räckviddsförlängare. Koppla in den i en tillgänglig utgång för enkel WiFi-förlängning. Nu kan du njuta av HD-streaming och online-gaming med starkare, mer tillförlitligt WiFi. För en stabil trådlös anslutning, anslut en spelkonsol, smart-TV eller annan trådlös enhet till den snabba Ethernet-porten. Använda Intelligent Signal-indikatorn för att bestämma den bästa platsen för optimal placering och prestanda.


Nu kan du enkelt utöka din WiFi-täckningTrött på “döda” WiFi-zoner? RE305 räckviddsförlängaren ansluter trådlöst till din WiFi-router, samt stärker och utvidgar dess signal i områden den inte kan nå på egen hand samtidigt som den minskar signalstörningar - vilket säkerställer en pålitlig WiFi-täckning i hela ditt hem eller på kontoret.


Inbyggt åtkomstpunktlägeRE305 är mer än en trådlös räckviddsförlängare. Anslut Ethernet-kabeln till Ethernet-porten för att enkelt förvandla din kabelanslutning till en trådlös dual band-åtkomstpunkt.


Enkel hantering och fjärrkontrollRE305 fungerar med alla WiFi-routrar. Du kan använda TP-Link:s gratis Tether-app för att ställa in räckviddsförlängaren från en valfri Android- eller iOS-enhet på bara några minuter. Med denna funktionsrika telefonapp kan du inte bara njuta av problemfri installation; du får också tillgång till avancerad nätverkshantering, allt nära till hands.

TP-Link RE305 - Repeater / AC1200 / 1x LAN finns i kategorin Trådlöst nätverk. TP-Link är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…