Andersson

Andersson USB 3.1 Gen 1 C - A 2m, 3A - Vit

159 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Förenkla och förstärk din digitala upplevelse med vår Andersson USB 3.1 Gen1 C-A-kabel på hela två meter! Denna imponerande kabel erbjuder snabb laddning och överföring för dina USB-C-enheter. Med stöd för 3A och USB 3.1 Gen1 får du en oöverträffad hastighet på 5 GB/sek. Använd den tillsammans med en snabbladdare för att på rekordtid fylla upp ditt batteri, eller anslut den till din dator för enkel överföring av bilder, filmer och kontakter.

USB-C är den nya standarden för mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Med dess reversibla kontakt kan du alltid ansluta den rätt från första försöket. Dessutom har vår kabel stöd för Quick Charge, vilket innebär att du kan ladda upp till 80% av batteriet på bara 35 minuter med en kompatibel laddare.

Med en generös längd på två meter ger vår kabel dig friheten att använda dina enheter bekvämt, oavsett om du är i sängen, soffan eller vid skrivbordet. Upplev hastighet, pålitlighet och användarvänlighet med Andersson USB 3.1 Gen1 C-A-kabeln - din bästa följeslagare för all digitala anslutning.

Andersson USB 3.1 Gen 1 C - A 2m, 3A - Vit finns i kategorin Laddare & Kablar. Andersson är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Mobiltillbehör