Andersson

Andersson USB 3.1 Gen 2 C - C 1M, 3A - Vit

179 kr
I lager    Sponsrad länk

Uppgradera din laddnings- och synkroniseringsupplevelse med vår Synk- och laddkabel på en meter med den bekväma och vändbara USB-C-kontakten i båda ändarna. Med denna kabel får du inte bara snabb laddning, utan också en imponerande överföringshastighet på upp till 10 GB/sek.

USB-C-kabeln är utrustad med stöd för 3 A och USB 3.1 Gen2-teknologi, vilket ger dig en kraftfull och effektiv laddning för dina mobiltelefoner, surfplattor, laptops och andra enheter med USB-C-uttag. Du behöver inte längre vänta länge när du synkar enheten med datorn.

Använd kabeln tillsammans med en kompatibel USB-laddare för snabb laddning eller anslut din enhet direkt till datorn för snabb överföring av bilder, filmer och mycket mer.

USB-C har blivit standard för moderna enheter och dess reversibla kontakt gör att du alltid kan ansluta den på första försöket. Upplev bekvämligheten och snabbheten med vår Synk- och laddkabel - din perfekta följeslagare för en smidig och snabb laddnings- och synkroniseringsupplevelse.

Andersson USB 3.1 Gen 2 C - C 1M, 3A - Vit finns i kategorin Laddare & Kablar. Andersson är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Mobiltillbehör