Xiaomi

Xiaomi Electric Scooter Riding Gloves L

349 kr 409 kr
I lager    Sponsrad länk

Xiaomi Electric Scooter Riding Gloves
Varma och vindtäta, perfekta för höst- och vintermånaderna
Xiaomi elektriska skoterhandskar har tre lager isolering. Det första lagret är gjort av ett tätt material som håller vinden ute, det andra är gjort av berikad bomull och i slutet finns ett lager av varm sammet.

Använda din smartphone utan att ta av dig handskarna
Med tummen och pekfingret kan du styra smartphones och andra enheter, trots att du bär varma och bekväma handskar. Så du behöver inte utsätta händerna för väderförhållanden.

Klass 4 vattenavvisande beläggning
Handskarna håller dig torr trots dåligt väder. Handskarna är belagda med ett vattenavvisande material som stöter bort vattendroppar, och är därmed resistent mot snö och lätt regn. Dragkedjan har även ett nylonskydd mot vatteninträngning.

Mångsidig användning
Xiaomi Electric Scooter Riding Gloves-handskar är lämpliga för utomhusaktiviteter och sport, oavsett om det är skidåkning eller vandring i bergen. En del av handflatan och fingrarna är täckta med ett slitstarkt silikonmaterial för ett bra grepp, så de är särskilt lämpliga för att åka cykel eller skoter.

Funktioner:
Material: 84% nylon + 16% spandex
Fyllning 100% polyester
Trim 100% polyester
Bredd 11 cm
Längd 26,5 cm

Xiaomi Electric Scooter Riding Gloves L finns i kategorin Elfordon. Xiaomi är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: \Elfordon