Zagg

InvisibleShield Glass Elite Apple iPhone 15 Pro

349 kr
I lager    Sponsrad länk

InvisibleShield Glass Elite Apple iPhone 15 Pro
InvisibleShield har omdefinierat vad skärmskydd kan åstadkomma. Glass Elite är tillverkad med jonbytes-teknologi och aluminosilikatglas. Den är 5x starkare än traditionellt glas till skärmskydd. InvisibleShield har även lagt till en antimikrobiell behandling som skyddar ditt skärmskydd genom att förhindra nedbrytning från mikroorganismer.** Och lagt till ClearPrint™, en revolutionerande oljediffusionsteknik som gör fingeravtryck praktiskt taget osynliga.

Maximalt skydd mot stötar och reporGlass Elite är 5x starkare än traditionellt glas till skärmskydd.* Detta kraftfulla aluminosilikatglas är tillverkat med jonbytes-teknologi som ökar ytkompressionen för ökad styrka och reptålighet.

Antimikrobiell behandling skyddar ditt skärmskyddGlass Elite innehåller en antimikrobiell behandling som skyddar skärmskyddet genom att hämma tillväxten av bakterier som orsakar lukt och skyddar mot nedbrytning från mikroorganismer.

Ren, fläckfri skärmClearPrint™-tekniken, exklusiv för InvisibleShield, gör fingeravtryck praktiskt taget osynliga.

Förstärkta kanter för ökat skyddDe förstärkta kanterna på Glass Elite skyddar de sårbara hörnen och kanterna på din skärm för att förhindra flisor och stoppa sprickor från att starta och sprida sig.

Enkel appliceringInvisibleShield EZ Apply®-installationsprocess gör det enkelt så att du får perfekt placering redan första gången.

Silkeslen känslaYtan på Glass Elite-skärmskydd har samma silkeslena känsla som telefonens originalskärm.

TÜV Rheinland Certified Green Product MarkGlass Elite är tillverkad med upp till 30 % återvunnet glas, dess installationsbricka är tillverkad av 100 % återvunnet innehåll och dess förpackning är 100 % återvinningsbar.

FSC-certifieringMed återvinningsbara förpackningar gjorda av 100 % återvunnet material har Glass Elite certifierats av FSC, en organisation som arbetar för att skydda friska skogar.

Kompatibilitet• Apple iPhone 15 Pro

InvisibleShield Glass Elite Apple iPhone 15 Pro finns i kategorin Displayskydd. Zagg är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Displayskydd