Zagg

InvisibleShield Glass Elite Privacy Apple iPhone 15 Plus

399 kr
I lager    Sponsrad länk

InvisibleShield Glass Elite Privacy Apple iPhone 15 Plus
Glass Elite Privacy skyddar din skärm mot repor, splittringsskador och nyfikna ögon. InvisibleShield har lagt till ett tvåvägsfilter i deras starkaste och mest avancerade glasskärmskydd, vilket ger dig fullskärmssekretess när det betraktas från sidan. InvisibleShield exklusiva ClearPrint™-teknik håller din skärm i nyskick och fri från fingeravtryck, och skärmskyddets fasade kanter smälter in i telefonens rena linjer.

Maximalt skydd mot stötar och reporGlass Elite är 5x starkare än traditionellt glas till skärmskydd.

InvisibleShield starkaste glasskärmskydd någonsinAluminosilikatglaset som används i Glass Elite Privacy Anti-Glare genomgår en temperaturbehandlingsprocess med jonutbyte som ökar ytspänningen på glaset, vilket gör det starkare och mer reptåligt. Detta är InvisibleShield starkaste glasskärmskydd någonsin.

Tvåvägs sekretess, sidovyVi utför mycket affärer på våra telefoner. Därför har InvisibleShield lagt till ett tvåvägs sekretessfilter som skyddar din skärm från nyfikna ögon när det betraktas från sidan. Nu kan du skicka meddelanden, läsa och titta på skärmen offentligt utan att alla andra kan se det.

Ren, fläckfri skärmClearPrint™-tekniken, exklusiv för InvisibleShield, gör fingeravtryck praktiskt taget osynliga.

Maximalt repsskyddSamma jonbytesprocess som stärker InvisibleShield aluminosilikatglas skapar en så hård och tät glasyta att repor inte har en chans.

Förstärkta kanter för ökat skyddDe förstärkta kanterna på Glass Elite Privacy Anti-Glare skyddar de känsliga hörnen och kanterna på din skärm för att förhindra flisor och stoppa sprickor från att uppstå och spridas.

Enkel appliceringGlass Elite Privacy Anti-Glare har EZ Apply®-flikar och levereras med en installationsbricka för exakt placering. InvisibleShield har också lagt till en gummiinstallationsmatta så att du har en halkfri yta att arbeta på.

Silkeslen känslaYtan på Glass Elite Privacy -skärmskydd har samma silkeslena känsla som telefonens originalskärm.

TÜV Rheinland Certified Green Product MarkGlass Elite Privacy är tillverkad med upp till 30 % återvunnet glas, dess installationsbricka är tillverkad av 100 % återvunnet innehåll och dess förpackning är 100 % återvinningsbar.

FSC-certifieringMed återvinningsbara förpackningar gjorda av 100 % återvunnet material har Glass Elite Privacy certifierats av FSC, en organisation som arbetar för att skydda friska skogar.

Kompatibilitet• Apple iPhone 15 Plus

InvisibleShield Glass Elite Privacy Apple iPhone 15 Plus finns i kategorin Displayskydd. Zagg är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Displayskydd