De mest populära 3D-skrivarna på marknaden just nu

De mest populära 3D-skrivarna på marknaden just nu

I takt med att tekniken för 3D-skrivning utvecklas blir det alltmer tillgängligt och prisvärt för allmänheten att skapa sina egna 3D-utskrifter. Här har vi samlat de mest populära 3D-skrivarna på marknaden just nu.

1. Ultimaker S5

Ultimaker S5 är en högkvalitativ 3D-skrivare med en imponerande byggvolym på 330x240x300mm. Den har en hög precision och kan skriva ut både med pla och abs-material. S5 har även en inbyggd kamera för att övervaka utskriftsprocessen via en app.

2. Prusa i3 MK3S

Prusa i3 MK3S är en mycket prisvärd 3D-skrivare, men utan att göra avkall på kvaliteten. Den har en byggvolym på 250x210x200mm och kan skriva ut med en rad olika material. Dessutom har den en inbyggd filamentdetektor som varnar när materialet tar slut.

3. Creality Ender 3

Creality Ender-3 är den mest populära 3D-skrivaren på marknaden för tillfället. Med en mycket attraktiv prisnivå och en byggvolym på 220x220x250mm har den blivit en favorit bland både hobbyister och yrkesverksamma. Ender-3 har också en uppdaterad version med namnet Ender-3 Pro, som har funktioner som magnetiskt byggbord och en tystgående fläkt.

Sammanfattning

Detta var bara en snabb överblick över de mest populära 3D-skrivarna på marknaden just nu, men det finns såklart många fler att välja på. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren användare så finns det en 3D-skrivare som passar dina behov och budget. Vi hoppas att vi kunnat vara till hjälp för att du ska kunna hitta din dröm-3D-skrivare!

Inlägget är sponsrat i form av provision vid köp av produkter genom butikens länkar.